Helhetsklinikken
Naturmedisiner og akupunktør Kjell Haukland

"For bedre helse og energi tilbyr vi flere metoder. Da årsaken til helseproblemer oftest er sammensatte,
må metodene for å løse dem også være det."
-
Kjell Haukland

Helhetsklinikken
På Helhetsklinikken behandler vi ut ifra et helhetlig perspektiv. Naturmedisiner og akupunktør  Kjell Haukland har med sine over 30 års erfaring.

Flere testemetoder og behandlingsformer å velge mellom. 

Da årsaken til helseproblemer oftest er sammensatte, må metodene for å løse dem også være det.  Ønsker du en time der vi ser på din helsetilstand/diagnose så ta kontakt og be om en gratis diagnose-time.**

Velkommen!

Gratis konsultasjon
Helhetsklinikken følger tett med på forskningen innen alternativbehandling, og produkter som kan være med å på å forebygge din helse.
Ta kontakt for en gratis konsultasjon:

Kjell Haukland - Helhetsklinikken

Mobil: 900 37 135

Epost: kjellhaukland@gmail.com

Stacks Image 1544
Aromaterapi
Ved Ann - Kristin Olsen. Aromaterapi er en terapeutisk og kontrollert bruk av eteriske oljer, som oftest kombinert med massasje og soneterapi.
Ta kontakt med Ann -Kristin Olsen for aromaterapi massasje.
Mobil: 954 39 267
Priser:
250.- ( 20 minutter)
500.- (40 minutter)
750.- (60 minutter)

Behandlingsformer vi tilbyr

Stacks Image 554

Epigenetikk og livsstil

Epigenetikk er vitenskapenen om samspillet mellom arv og miljø på et molekylært nivå. Epigenene er enkelt sagt molekyler som ligger tett på genene som regulerer hvordan disse(DNA-et) virker.
En rekke faktorer påvirker om epigenene holder oss friske eller gjør oss syke, på toppen av det er vi til en hvis grad ulik genetisk regulerbare av epigenene.
• Eksempel på faktorer er:
• Omsorg og trygghet vs. traumer
• Trygghet
• Kosthold/
• Miljøgifter/tungmetaller.
Sammenhengen mellom følelser og sykdom som kunne reguleres med behandling ble beskrevet i Kina i det 4. århundre f.kr. da teorien om de 5 elementer ble lansert.
Da hadde man oppdaget at for mye av en type følelser har tendens til påvirke noen organer mer enn andre, og at man ved bruk av akupunktur og urter kunne påvirkebåde kropp og psyke. Man viste ikke noe om genetikk eller epigenetikk på et molekylært nivå da, men man observerte mye av lovmessigheten rundt det.

Forskning på akupunktur og epigenetikk:
55 studier på akupunktur og oksidativt stress relaterte tilstander, viste at akupunktur har en epigenetisk effekt. Høyt oksidativtstress kan gjøre skade på DNA-et, og relateres til veldig mange sykdommer og plager. Se gjerne på denne linken.
http://online.liebertpub.com/doi/abs/10.1089/acu.2015.1134?journalCode=acu
Krydder og epigenetikk:
Forskere har funnet at grunnen til at det mye mindre betennelser i områder hvor man bruker mye karri, ligger i at gurkemeje og pepper sammen, epigenetisk deaktiverer eller demper det genet som lager betennelse. Det finnes og det kommer flere studier i samme område. Dette viktig for folkehelsen fordi man fra et biokjemisk ståsted ser at betennelser og oksidativt stress er veldig mangesykdommers mor og far.
Gå tilbake
 • account_circle
  Kjell har hjulpet meg i mange ganger med smerter i muskler og ledd. Behandlingen har vært kjempeviktig for meg.
  Gunn Randi Eriksen
 • account_circle
  «Vi har hatt gleden av å få behandling av Kjell Haukland gjennom flere år. Kjell har fantastisk kunnskap om naturmedisin som akupunktur laserakupuntur urter Kraniosakralterapi med mere.»
  Paolo Vinaccia
 • account_circle
  "Jeg kan anbefale Helhetsklinikken på det varmeste. Kjell har vært uungåelig for meg i perioder når kroppen ikke har spilt helt på lag."
  Boye Garmann
Join us!
Nyheter
Helhetsklinikken følger tett med på forskningen innen alternativbehandling, og produkter som kan være med å på å forebygge din helse. Følg oss gjerne på «bloggen»
Kjell Haukland - Helhetsklinikken
Mob.il: 900 37 135
Epost: kjellhaukland@gmail.com
Nyheter
Helhetsklinikken følger tett med på forskningen innen alternativbehandling, og produkter som kan være med å på å forebygge din helse. Følg oss gjerne på «bloggen»
Stacks Image 663
Vi arrangerer foredrag og seminarer innen helse
Vi vil fremover (fra ca medio 2018) også arrangere små og store seminarer om det meste innen forebyggelse av din helse. Det vil bl.a. bli om kosthold, livsstil, tilskudd av vitaminer/mineraler, ekstrakter, tinkturer, med mer.
Stacks Image 518
Gavekort
Gi et gavekort i gave til venner og bekjente. Gavekortet fås ved klinikken i Drammen. Gavekortet kan også bestilles og levert på post. Husk å oppgi beløp.
Kjell Haukland - Helhetsklinikken
Mob.: 900 37 135
Epost: kjellhaukland@gmail.com
Stacks Image 940

Helhetsklinikken:
Adresse:Øvre Storgt. 43, 3018 Drammen (inngang bakgård).
Ukentlig i Oslo etter avtale.
Hjemmebeh. hele østlandet etter avtale. Ta kontakt.

Mobil:
900 37 135

Epost: 
kjellhaukland@gmail.com